A DunaTaxiról…

 In DunaTaxi, Hírek

A fővárosba látogatók és a rakparton sétálók közül bizonyára sokan felfigyeltek már a DUNARAMA jellegzetes fa hajóira. A DUNARAMA vízi limuzin szolgáltatás 6 éves tapasztalataira építve valósítottuk meg régóta dédelgetett ötletünket, mely idén tavasszal egy egyedi tervezésű, 12 személy, illetve kerékpárok szállítására is alkalmas vízi taxival, a DUNATAXI-val debütált. Szolgáltatásunkkal szeretnénk könnyen és gyorsan elérhetővé tenni a belvárosi kikötőket és a környező, Duna-parton fekvő városokat a turisták és a helyi lakosok számára egyaránt.

Lehetőséget biztosítunk a Budapesten élő családosoknak, kirándulni  vagy kerékpározni vágyóknak, hogy akár fél órán belül eljussanak Szentendrére, vagy egy órán belül Visegrádra egy felejthetetlen élményhajózással egybekötve.

Garantált Szentendre járataink mostantól egész évben elérhetőek. Szombattól hétfőig 10 óra 30 perckor indulnak a Dock 8A állóhajóról, majd 14 órakor indulnak vissza a szentendrei kikötőből.

Kedvező és egyedi ajánlatokkal készültünk az ingázók számára is, így segítségünkkel rengeteg időt és költséget takaríthatnak meg az oly sokszor nehézkes szárazföldi közlekedéssel szembenBudapesti viszonylataink akár 5-10 perc alatt elérhetők, legyen szó akár egy hangulatos vacsoráról a Kopaszi-gáton vagy egy hekkezésről a barátokkal a Római-parton.

Garantáltan egyedülálló élményhajózást biztosítunk az év 365 napján!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search