Nyári hétvége Szentendrén- Juss ki Budapestről gyorsan és egyszerűen

 In DunaTaxi, Hírek

Vízitaxival

Fedezd fel Szentendrét vízitaxival, az út Budapest belvárosából csak 30 perc!

Közlekedünk: minden szombatonvasárnap és hétfőn.

10:30-kor indulunk Budapestről, csak az oda út 5000 Ft/fő, oda/vissza 7000 Ft. Minden fontos infó itt olvasható: http://dunataxi.hu/garantalt-jaratok/

Az alábbi szentendrei Szent Iván éji programot ezen a hétvégén például velünk gyorsan eléritek és még kellemes szellő is fújhat útközben ami a várható kánikulában felüdülést fog okozni.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/harom-napos-fesztivallal-unneplik-az-ev-leghosszabb-napjait-szentendren/

Ráadásul ekkor van a Múzeumok Éjszakája is! http://szentendre.hu/muzeumok-ejszakaja-szentendren/

Ehhez már a garantált program nem a legjobb választás hiszen 14:00-kor indul vissza a hajónk, de egyéni programként is megszervezhető a városlátogatás.

A privát bérlés menetdíja 39 000 Ft, a hajó 12 fő, ha elosztjátok a költséget fejenként 3 250 Ft-ból kijuttok Budapestről és részt vehettek számos tárlatvezetésen és kiállítás megnyitón (pl.: FERENCZY MÚZEUM: Szentendre piktor-poétája-Ilosvai Varga István kiállítás; Tóth Eszter és Csató Máté – Szubjektív változó)

A Szentendrei Nyár programsorozat https://issuu.com/iranyszentendre.hu/docs/programfu__zet-web

csak július 7-én kezdődik de velünk akkor is élvezet lesz kijutni elkerülve a dugót, a perzselő aszfaltot és az izzadt tömegközlekedést!

Szentendrére akkor is szuper ötlet kimenni ha épp egyik program sem érdekel a fentiekből. A város mediterrán atmoszférája, zegzugos utcái, kávézó- és étterem teraszai tele vannak ilyenkor, minden fagyisoknál csigázik a sor, mi a vízpart szerelmesei pedig külön szeretjük a parton megalakult Kacsakő Bisztrót. http://koczangabor.wixsite.com/kacsakobisztro

De ha csak úgy hajóznátok egyet, kipróbálnátok a vízitaxinkat itt tudtok kalkulálni, csak ki kell választani az indulási és az érkezési kikötőt és már számolja is nektek a viteldíjat:

http://dunataxi.hu/arak/

Találkozzunk Szentendrén!

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search