Rólunk

New York Chicago Bristol Dubai Bangkok Amszterdam Isztambul Helsinki Velence Toronto Sydney Szöül Párizs Lisszabon Hamburg Szentpétervár Tokió Fokváros Bombay Koppenhága Hamburg Moszkva Budapest.

Budapest első vízitaxija

A fővárosba látogatók és a rakparton sétálók közül bizonyára sokan felfigyeltek már a DUNARAMA jellegzetes fa hajóira. A DUNARAMA vízi limuzin szolgáltatás 6 éves tapasztalataira építve valósítottuk meg régóta dédelgetett ötletünket, mely idén tavasszal egy egyedi tervezésű, 12 személy, illetve kerékpárok szállítására is alkalmas vízi taxival, a DUNATAXI-val debütált. Szolgáltatásunkkal szeretnénk könnyen és gyorsan elérhetővé tenni a belvárosi kikötőket és a környező, Duna-parton fekvő városokat a turisták és a helyi lakosok számára egyaránt.

Hagyd el a megszokottat, mutasd meg magad a városnak.

DunaTaxi

Lehetőséget biztosítunk a Budapesten élő családosoknak, kirándulni vagy kerékpározni vágyóknak, hogy akár fél órán belül eljussanak Szentendrére, vagy egy órán belül Visegrádra egy felejthetetlen élményhajózással egybekötve.  Budapesti viszonylataink akár 5-10 perc alatt elérhetők, legyen szó akár egy hangulatos vacsoráról a Kopaszi-gáton vagy egy hekkezésről a barátokkal a Római-parton.

Dunataxi
Dunarama

A csapat

Fuszek Dalma értékesítés
+36709422613
info@dunataxi.hu

Bácskai Zoltán
+36709422613
info@dunataxi.hu

Botond

Eőry Botond ügyvezető
+36709422613
info@dunataxi.hu

Flora

Eőry Flóra marketing manager
+36709422611
info@dunataxi.hu

Blog

Start typing and press Enter to search